HAIDE "U"
0
imagine articol

Lansăm o nouă experiență: u-bt.ro devine u-bt.basketball

seniori

În ultima perioadă, poate mai mult ca niciodată, am fost nevoiți să găsim soluții de digitalizare prin care să menținem o relație de comunicare activă cu fanii noștri. 

Începând de astăzi, suntem bucuroși să anunțăm că u-bt.ro devine u-bt.basketball. Suntem prima entitate din România care beneficiază de domeniul .basketball. Această nouă identitate digitală este lansată de FIBA și are ca scop o mai bună reprezentare și promovare a acestui sport la nivel global, oferind beneficii de identificare și consolidare a comunității baschetbalistice din mediul online.

Odată cu noul domeniu, lansăm și noul website al clubului. Aceștia sunt primii pași pe care clubul îi face înspre noua strategie digitală, concepută și dezvoltată pentru a spori prezența fanilor și a stakeholderilor în mediul online. 

Întregul concept a fost gândit astfel încât să ofere o experiență cât mai relevantă, facilă și intuitivă tuturor utilizatorilor. Noul site prezintă un design atractiv și utilizare intuitivă, este axat pe conținut foto-video, informații în timp real despre meciuri și redă experiențe autentice prin care suporterii să râmănă de la distanță conectați cu clubul.

u-bt.basketball este doar un prim pas al unui proiect mai amplu de digitalizare al clubului U-BT. Vom continua implementarea de noi funcționalități pentru suporterii noștri în cadrul noului website și vom reface complet aplicația mobilă U-BT. Ne dorim să oferim experiențe de cea mai înaltă calitate și valoare pentru utilizatori, menite să cultive loialitatea fanilor și să atragă noi membri în comunitatea clubului. Scopul acestora este de a consolida loialitatea fanilor prin creșterea numărului de vizite atât pe site, cât și în viitoarea aplicație, precum și încurajarea transferului unor acțiuni în online, precum achiziționarea biletelor, abonamentelor și a produselor din shop.

Website-ul este în curs de îmbunătățire constantă, iar feedback-ul utilizatorilor este foarte important pentru noi. Încurajăm fanii să își exprime opiniile și sugestiile și să ne sesizeze eventuale erori pe Facebook Messenger sau e-mail media@u-bt.ro

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj