imagine articol

La Pitesti va fi dificil

Antrenorul Marcel Tenter a facut o declaratie inaintea plecarii echipei la Pitesti, pentru meciul de duminica, cu formatia locala.

"Va fi un meci dificil la Pitesti, din mai multe puncte de vedere, dar mai ales pentru ca echipa adversa vine dupa doua succese importante, cu Medias si Otopeni. In mod sigur va dori sa-si consolideze locul cinci detinut in prezent, dar noi vom raspunde cat putem de bine. Ne-am luat masuri de precautie in privinta jocului si trebuie sa le dam o replica pe masura. Noii jucatori Thomson si Dykes se antreneaza din ce in ce mai bine, fac progrese in privinta acomodarii la jocul nostru si sper sa ne ajute cat mai mult. David Lawrence nu va juca la Pitesti, de fapt el nu va juca pana nu va fi refacut 100%. Vom pleca sambata spre Pitesti", a declarat Marcel Tenter.

La randul sau, presedintele executiv Mircea Cristescu a precizat: "Vom juca cu o echipa, care a dovedit ca pe teren propriu este foarte puternica. Chiar daca a operat doua inlocuiri de jucatori, se pare ca jocul lor nu a avut de suferit, dimpotriva. Sper sa reusim sa le intrerupem seria de victorii, sa fim noi cei care vor avea succes duminica, pentru ca asta ne va apropia si mai mult de incheierea sezonului regulat pe locul I".

Meciul cu BCM Pitesti este programat duminica, de la ora 17.30, in direct pe TVR3.

Parteneri