imagine articol

Jay-R Strowbridge, in probe la "U" Mobitelco

Echipa noastra a adus in probe un nou jucator. Este vorba de conducatorul de joc, Charles Edwards "Jay-R" Strowbridge. Acesta se va afla in probe timp de doua saptamani.La sfarsitul lui februarie 2012, Strowbridge a semnat un contract pana la finele sezonului cu EWE Baskets Oldenburg, fosta adversara a echipei noastre in EuroChallenge in 2008. Jay-R a evoluat in 8 meciuri pentru nemti, fiind coechipier cu jucatori de anvergura, precum Rickey Paulding, Bobby Brown sau Adam Chub. Inainte de aventura germana, Strowbridge a jucat in prima parte a sezonului 2011-2012 in NBA D-League, la Rio Grande Valley Vipers, unde a contabilizat 8,8 puncte, 2 recuperari si 3,5 pase decisive in 20 minute jucate pe meci, el evoluand in 14 partide. Printre colegii sai de aici s-au numarat si Courtney Fortson, fost component al Stelei Bucuresti si jucator in NBA, precum si Scott VanderMeer, care a evoluat si la Gaz Metan Medias.

Jay-R a evoluat pentru trei echipe in NCAA. Astfel, primii doi ani de colegiu l-au gasit la Nebraska, pentru ca sezonul 2009-2010 sa il petreaca in tricoul celor de la Jacksonville State. In fine, ultimul an de colegiu a jucat la Oregon State.

Jay-R Strowbridge s-a nascut in 1988, in Huntsville, Alabama, masoara 1,80 metri si are 82 de kilograme, evoluand pe postul de conducator de joc.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit