imagine articol

Infrangere la Timisoara

Elba Timisoara-U-Mobitelco 77-72 (37-31)

Marcatorii clujeni: Gibson 20, Glintic 13, Szijarto 13, Cuic 10, Osby 7, Lapuste 4, Silvasan 3, Chetreanu 2. De la Elba s-au remarcat Markovic, cu 23 puncte, si Pesic, cu 17.

Mircea Cristescu: "Am jucat slab"
"Felicit Elba pentru victorie, noi am jucat slab azi. A fost un meci in deplasare, la echipa de pe primul loc, care a demonstrat ca nu degeaba a ajuns acolo. Chiar daca am avut mai multe recuperari decat adversarii, nu am avut procentaje in atac, au fost foarte proaste. Ghinioanele continua pentru noi, Steve Rich accidentandu-se grav la inghinali si probabil urmand a fi indisponibil o buna bucata de timp. Sunt multumit de evolutia si revenirea lui Glintic. Imi pare rau ca am avut dreptate la inceputul meciului, cand am spus ca va castiga echipa care va sti sa administreze situatiile de criza. Ultimul minut de joc a fost de acest fel si nu am stiut sa ne descurcam. Acesta era un meci pe care puteam sa-l castigam".

Foto: Dragos Ludusan

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit