imagine articol

Înfrângere în al doilea amical din Serbia

U-Banca Transilvania a fost învinsă joi seara în cel de-al doilea amical disputat în Serbia. Echipa noastră a cedat la mare lupta întâlnirea cu FMP Belgrad, scor 99-92. 

Ambele echipe se află în pregătiri, dar nu s-au menajat din punct de vedere ofensiv. După primul sfert, tabela indica 27-23. Ulterior, formația noastră a fost superioară. Elijah Stewart s-a remarcat în ofensivă, dar puncte au furnizat și Ștefan Bircevic sau Andrija Stipanovic. Astfel, la pauză conduceam cu 44-41. 

În partea a doua, partida a devenit și mai aprigă. S-a înscris în continuare mult pe tabela de marcaj, iar FMP a fost mai precisă, în special în sfertul patru. Atunci, trupa din Belgrad a marcat nu mai puțîn de 30 de puncte, cu 9 în plus față de noi. 

Elijah Stewart a izbutit 17 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări. Ștefan Bircevic s-a remarcat prin 12 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Toni Katic și Patrick Richard s-au remarcat prin 13 puncte fiecare. O evoluție curajoasă a avut și Luca Colceag, autor a 8 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. 

Următoarea dispută va fi sâmbătă, cu Mega Leks Belgrad.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

A fost un meci de pregătire extrem de util. Am întâlnit o echipă agresivă în apărare, care ne-a făcut să fim la fel. Rezultatul contează mai puțin. Contează că ne-am luptat, am încercat să corectăm greșelile din meciul anterior. Evident, mai este mult de lucru la chimia echipei, însă cred că suntem pe drumul cel bun. A fost un meci reușit, ținând cont de problemele pe care le-am întâmpinat în timpul jocului. Muncim în continuare pentru a fi mai buni de la meci la meci. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele Calimani