imagine articol

Infrangere cu BCM U Pitesti

U-Banca Transilvania - BCM U Pitesti 94-97 (20-19, 23-24, 12-22, 28-18, 11-14)

Marcatori: 

BCM U Pitesti: Ross 30 (11 rec., 5 p.d.), Milosevic 19 (8 rec.), Sutalo 14, Fraseniuc 11, Maric 9 (6 rec., 6 p.d.), Djapa 7, Kovac 7.

U-Banca Transilvania: Hargrove 22 (4 rec., 3 p.d.), Millage 19 (4 rec., 2 p.d.), Silvasan 12 (3 rec., 6 p.d.), Barnette 10 (12 rec., 4 p.d.), Jones 9 (8 rec.), Mandache 7 (2 rec.), Jucan 6 (1 p.d.), Lalovic 4 (2 rec.), Turner 3 (1 rec., 1 p.d.), Baciu 2 (1 rec.)

Marcel Tenter: "Este un moment greu pentru noi, astazi nu am jucat bine, ca in ultimele meciuri. Am avut un presentiment ca nivelul nostru de concentrare, orice as face si orice le-as zice, nu va fi acelasi si nu m-am inselat, din pacate. Am reusit, pana la urma, cu mare efort sa ajungem o echipa a Pitestiului foarte motivata, care a jucat foarte bine astazi si vreau sa ii felicit pentru jocul lor. Am avut sansa sa castigam meciul, am avut ultima minge, pe care din pacate am ratat-o, insa, chiar daca am fi castigat, ar fi fost o victorie furata. Astazi, Pitestiul a jucat mai bine decat noi si a meritat sa castige. Adevarul e in cifre de foarte multe ori, la toate meciurile la care au inscris peste 85 de puncte au castigat si cand au inscris in jur de 70 au pierdut. Targetul nostru de a-i tine in 70 de puncte nu a functionat si asta este principala cauza pentru care am pierdut. Sper ca aceasta infrangere sa fie aliatul meu, este un test pentru noi acum, sa vedem cum reactionam. Sper ca baietii nostri, fiind maturi si cu mare experienta, sa inteleaga momentul asta si sa jucam un altfel de baschet in meciurile care urmeaza pentru noi si, in definitiv, calitatea baschetului nostru va decide daca vom avea sau nu izbande la Ploiesti si Bucuresti. Turner a facut o entorsa cu doua zile in urma, era incert pentru jocul acesta, in mod normal sansele sa joace erau mici, insa el a dorit sa evolueze si, din pacate, a calcat gresit si nu a putut sa joace in mod optim. Este un motiv, dar nu este o scuza, nu asta este principalul motiv pentru care am pierdut".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit