imagine articol

Infrangere acasa

"U" Mobitelco - CSU Ploiesti 75-90 (24-19, 12-30, 19-15, 20-26)

Marcatori

"U" Mobitelco: Silvasan 20, Krstanovic 17 (12 recuperari), Cuic 15, Lawrence 14, Medvedj 5 (10 pase decisive), Jocovic 4.

CSU Ploiesti: Blidaru 25 (5X3), Griffith 15, Hargrove 13, Carutasu 9, Burleson 7, Szijarto 6, Burlacu 6, Kabengele 4, Cepulis 3, Ilic 2.

Declaratii

Branko Cuic: "Toti suntem foarte tristi, a fost un show mare, efort mare, dar nu a fost deajuns pentru noi. Trebuia sa fim mai concentrati si trebuia sa ne aratam caracterul. Tribunele pline de azi meritau mult mai mult din partea noastra. Diferenta de scor nu e relevanta si nici reala, dar ploiestenii ne-au aratat ca stiu sa joace sub presiune. Au pedepsit orice greseala a noastra. In cateva cuvinte, meciul de azi se rezuma cam asa pentru noi: dorinta si lipsa de concentrare".Marcel Tenter: "Felicitari echipei din Ploiesti, a fost mai buna ca noi, cu un joc individual mai bun ca al nostru. In momente cheie, a stiut sa contracareze presingul nostru, am intensificat apararea, ne-am apropiat la sase puncte, dar nu am putut mai mult. Avem probleme in lot, cand incep sa rulez jucatorii calitatea jocului sufera. Sunt dezamagit dupa jocul de azi, m-am asteptat la o replica mai inteleapta din partea noastra. Au fost unele decizii ilogice, de exemplu aruncari de la trei puncte cand nu trebuia, jucatorii nerespectand indicatiile. Nu pot remarca pe nimeni atunci cand pierdem acasa cu 15 puncte!"

Parteneri