imagine articol

Infrangere!

CSU Sibiu-U-Mobitelco Cluj 95-91 (45-41)

Marcatori:
CSU Sibiu – Matthews 26, Scott 21, Johnson 14, Calotă 12, Brown 8, Kabengele 8, Harrison 6, Crăciun 1.
U-Mobitelco Cluj – Silvăşan 25 (5x3), Krstanovic 12, Gibson 11, Henry 10, Osby 8, Cuic 8, Chetreanu 5, Milacic 4, Szijarto 3.

Declaratie Mircea Cristescu:

"In prima repriza a fost macel, imi felicit echipa, dar asa nu se poate juca baschet. In prima repriza s-a jucat tot meciul, iar dupa pauza daca am jucat si noi mai slab a fost mai usor sa ne rapuna. Nu conteaza cum am jucat tot sezonul, bine sau rau, ci ca in seara asta am pierdut munca de un an de zile. Arbitrii au fost sefi de orchestra, puteam juca trei saptamani, ca nu puteam invinge opt insi. O sa incercam sa jucam si meciul doi, mai bine, dar daca asa a ajuns corectitudinea astazi, atunci mai bine incheiem cu investitiile si eforturile in baschet. La meciul acesta am vazut capace clare date fault pentru Sibiu, mingi atinse de jucatorii lor la aruncarile noastre si tot ei repuneau, primeam fault si cand tuseam, iar in atac jucam cu sapte maini pe noi si nu vedeau arbitrii nimic. La finalul meciului au fost fani sibieni care au spus ca le este jena de maniera in care echipa lor a castigat. Vom face memoriu, pentru ca asta nu e baschet. Asa sa le ajute Dumnezeu arbitrilor in Vinerea Mare, cum au facut ei azi!".

Valentin Nica, presedinte U-Mobitelco:

"Din pacate, ceea ce am vazut in aceasta seara, nu seamana deloc cu baschetul si aici ma refer la arbitraj. S-au comis niste abuzuri si poate ar fi bine ca si federatia sa intervina in astfel de cazuri, pentru ca incet incet, in acest fel, investitorii vor renunta sa mai sustina echipele de baschet.
Este regretabil ce s-a intamplat!"

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj