imagine articol

Inca o etapa din concurs!

Concursul lansat de echipa noastra in premiera in Romania, PLUS 1 KILOMETR"U", se apropie de final. Ultima deplasare va avea loc la finalul acestei saptamani, iar fanii au ocazia sa-si completeze totalul de kilometri parcursi din carnetele de fidelitate cu deplasarea la Timisoara, in semn de loialitate fata de echipa.

Dupa cum se stie, conform regulamentului, un singur fan va castiga premiul cel mare. El isi va alege o deplasare a echipei noastre din play-off, in care va face parte din delegatie, participand la toate activitatile lotului, de la plecare si pana la revenirea in Cluj. Dupa meciul de la Timisoara, vom anunta totalul kilometrilor pe care fanii il puteau acumula in sezonul regulat, in care au contat si deplasarile din Cupa Romaniei si CEBL. Castigatorul va fi anuntat la meciul cu SCM U Craiova, de pe teren propriu, ultimul din sezonul regulat, inaintea caruia rugam fanii sa prezinte carnetele, cu semnaturile oficiale, care certifica fiecare deplasare.

Multa bafta!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit