imagine articol

In deplasare, la Cluj

Meci restant din etapa a XX-a, la finalul caruia echipa noastra a invins, a acumulat 43 de puncte si a revenit pe primul loc al Diviziei A. BC Gladiator Cluj - "U" Mobitelco 56-87 (23-41)

Marcatori

BC Gladiator: Levine 16 puncte, Roschnafsky 12 si 11 rec, Freeman 9, Dawson 9, Craciun 8, Vizi 1, Bishop 1. "U" Mobitelco: Krstanovic 22 puncte si 10 rec, Cuic 15, 10 rec si 8 pase decisive, Silvasan 12, Dykes 11, Medvedj 8, Lapuste 7,  Chetreanu 4, Mocanu 3, Thomson 3, 4 capace si 6 rec, Bercean 2.

Declaratii

Marcel Tenter - antrenor "U" Mobitelco: A fost un meci care nu ne-a pus mari probleme. Am incercat sa rulez intreg lotul, sa ii vad pe toti la lucru. Noul jucator Kyndall Dykes a aratat ca mai are nevoie de timp sa se adapteze, in timp ce Rob Thomson s-a miscat bine. Cred ca pentru baschetul clujean este bine sa fie doua echipe clujene in Divizia A. Pentru noi a fost o premiera, cred ca a fost prima data cand am stat pe banca tehnica a oaspetilor, la noi in sala.Mircea Cristescu - presedinte executiv "U" Mobitelco - E o zi frumoasa pentru noi, am reusit sa revenim pe primul loc si ii felicit pe baieti. A fost si un moment mai trist la inceputul meciului, cand echipa organizatoare a mutat galeria noastra in locul rezervat oaspetilor, ca si cum nu ar fi din acelasi oras. Eu nu as fi facut-o!

Bruno Roschnafsky - antrenor Gladiator: In anumite momente am reusit sa facem fata unei echipe mult mai valoroase. Le doresc bafta si sper sa castige campionatul. Cred ca acest meci a fost o buna propaganda pentru baschetul clujean. Ma bucur ca publicul a aplaudat ambele echipe.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit