imagine articol

În atenția suporterilor care doresc să facă deplasarea la Oradea!

U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea se vor duela în finala Ligii Naționale, iar primele meciuri se vor desfășura pe terenul adversarilor. Clubul bihorean a scos deja la vânzare bilete pentru primele două partide, din 14 și 16 mai, iar suporterii noștri au primit un număr de 265 de tichete.

 

Potrivit unei adrese primite din partea CSM CSU Oradea, s-a specificat faptul că fanii clujeni vor fi repartizați în sectorul 33 al Sălii Polivalente. Totodată, în urma unor consultări cu reprezentanții Jandarmieriei Bihor, s-a luat decizia ca sectorul 32 să fie unul tampon.

 

Pe de altă parte, CSM CSU Oradea ne-a transmis faptul că în cazul în care numărul de 265 de tichete nu va fi suficient, suporterii noștri își pot achiziționa bilete în alte sectoare ale tribunelor și vor fi relocați în sectorul 32.

 

Biletele pentru sectorul 33, rezervat fanilor noștri, sunt disponibile printr-un click AICI (meciul I) și AICI (meciul II). Tichetele pentru celelalte sectoare ale tribunelor pot fi achiziționate printr-un click AICI (meciul I), respectiv AICI (meciul II). Vă recomandăm să achiziționați întâi bilete în sectorul 33 până la epuizarea acestora, apoi să cumpărați bilete în celelalte sectoare ale tribunelor! 

 

Accesul tuturor suporterilor clujeni în Sala Polivalentă din Oradea se va face pe la poarta 1, pe latura Nord a sălii, la fel ca la jocul din sezonul regulat.

 

În altă ordine de idei, s-a stabilit și programul preliminar al finalei. 

 

Meciul I – Duminică, 14 mai – Sala Polivalentă din Oradea – 17:00

Meciul II – Marți, 16 mai – Sala Polivalentă din Oradea – 18:00

Meciul III – Sâmbătă, 20 mai – BTarena – Ora va fi stabilită în curând.

Meciul IV – Luni, 22 mai – BTarena – Ora va fi stabilită în curând.

*Meciul V – Joi, 25 mai – Sala Polivalentă din Oradea 

*Meciul VI – Duminică, 28 mai – BTarena

*Meciul VII – Miercuri, 31 mai – Sala Polivalentă din Oradea

 

Finala se desfășoară conform sistemului cel mai bun din 7 meciuri, iar partidele V, VI și VII vor avea loc doar dacă va fi necesar. 

HAIDE "U"
12

Parteneri