imagine articol

Echipa noastră a câștigat amicalul cu Mega Leks Belgrad

U-Banca Transilvania a încheiat cu brio partidele de verificare din Serbia. Baschetbaliștii noștri au învins-o pe Mega Leks Belgrad cu scorul de 79-70. Confruntarea s-a disputat în capitala Serbiei.

Meciul a fost unul echilibrat în debut, iar U-Banca Transilvania a încheiat primul sfert la un punct avantaj, 17-16. Ulterior, ecartul a crescut în favoarea sportivilor noștri. Stefan Birčević s-a remarcat din acțiune, în timp ce Elijah Stewart a ieșit la rândul său la rampă. Drept urmare, am intrat la cabine sub adăpostul a 12 puncte. În cele din urmă, U-Banca Transilvania a controlat disputa și nu a permis adversarei din Serbia să revină. 

Stefan Birčević s-a remarcat prin 20 de puncte, 4 intercepții, 3 recuperări și o pasă decisivă. Elijah Stewart a contribuit prin 17 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Patrick Richard a strâns 13 puncte, 3 pase decisive și 3 recuperări. Toni Katić s-a evidențiat prin 11 puncte, 5 assist-uri și 3 recuperări.

U-Banca Transilvania se va deplasa în Bosnia și Herțegovina, acolo unde va disputa alte trei partide amicale. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

A fost încă un meci de pregătire în care am reușit să ne îmbunătățim jocul. Am reușit să și câștigăm, punând un mare accent pe apărare după jocul precedent, în care am primit 99 de puncte. Am întâlnit o echipă talentată, care a înscris doar 70 de puncte. Este un mare plus, am și câștigat meciul. Mergem mai departe cu gândul să ne îmbunătățim jocul. Mai avem trei amicale până la prima partidă oficială. Ne bucurăm că nu au apărut accidentări. La fel ca de fiecare dată, vom viziona acest joc pentru a analiza greșelile și a deveni mai buni.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele Calimani