imagine articol

Doar 50 de bilete pentru fanii echipei noastre la Sibiu

Clubul nostru a primit 50 de bilete pentru fanii care doresc sa faca deplasarea la Sibiu pentru a sustine echipa noastra in meciul decisiv din play-off.

Mircea Cristescu: "Imi cer scuze suporterilor echipei noastre care si-au dorit sa vina la Sibiu, insa ni s-au alocat doar 50 de bilete pentru suporteri. Noi am cerut printr-o adresa oficiala imediat dupa meciul patru,  200 de bilete pentru suporterii nostri. Adresa a fost inmanata antrenorului secund de la Sibiu si a fost trimisa si pe email. Ni s-a raspuns ca putem primi doar 50 de bilete pentru fani si 10 pentru oficialii clubului si familile jucatorilor, pentru ca au fost vandute toate. Din pacate aceasta este situatia, imi pare rau, avem doar 50 de bilete, am mai cerut macar sa ajungem la 100 insa nu s-a acceptat, asta desi niciun fan al Sibiului care a venit la Cluj nu a ramas in afara salii".

Meciul 5 din sferturile de finala ale play-off-ului se va disputa miercuri, 7 mai de la ora 18.30, la Sibiu. Partida va fi transmisa in direct de Digisport 3.

Parteneri