imagine articol

Diseară debutează noul sezon competițional!

Echipa noastră de seniori a ajuns aseară la Galați, iar în această dimineață băieții au efectuat un antrenament în Sala Polivalentă din oraș.

În această seară, cu începere de la ora 18.30, elevii lui Marcel Țenter vor debuta în noul sezon competițional, împotriva echipei locale Phoenix Galați. Meciul nu este televizat și contează pentru Turul I al Cupei României și se joacă în dublă manșă, urmând ca returul să se dispute la Cluj-Napoca sâmbătă.

Pentru acest meci nu au făcut deplasarea Kyndall Dykes, învoit din motive personale și Kuti Nandor, Wilhelm Brosser și Bogdan Pogăcean, toți trei fiind accidentați.

DECLARAȚIE

Thumbnail

Marcel Țenter, antrenor principal U-Banca Transilvania: ”Este primul meci al sezonului, deci este unul foarte important pentru noi. Cupa României este un obiectiv clar trasat de conducerea clubului și vom da totul pentru a obține un rezultat foarte bun în prima manșă. Respectăm echipa Galațiului și tot ceea ce fac ei aici, iar prin prestația noastră vom încerca să ne impunem ritmul și toate planurile de joc pregătite pentru această seară”.

Parteneri