imagine articol

Declaratii Tab Baldwin

Intr-un scurt interviu acordat site-ului nostru, antrenorul Tab Baldwin a vorbit despre meciul doi cu Sibiu, dar si despre cel decisiv, de duminica.

- Cum carcaterizati meciul de joi?
- Jocul nostru a fost mult mai bun decat in primul meci, mai ales apararea, iar asta s-a vazut, castigand fara mari probleme.

- Au fost si cateva momente spre finalul meciului in care adversara a pus presiune.
- Da, au fost. Este tactica obisnuita a Sibiului, sa puna presiune in aparare, astfel incat sa ne forteze sa gresim. Au mai facut asta, dar cred ca am reusit sa ajustam acest lucru, de care ne vom folosi si in meciul decisiv. Suntem increzatori din acest punct de vedere. Daca ne uitam la ambele meciuri, in sfertul patru noi am jucat foarte bine, chiar daca ne-am luptat cu "forcingul" de final al Sibiului. Stim ca va fi un meci foarte greu, cu o mare presiune in aparare.

- Cum vad jucatorii meciul decisiv?
- Baietii se simt foarte bine acum. Sunt increzatori si vor sa lupte pana la capat cu aceeasi intensitate. Evident, este greu pentru noi, pentru ca l-am pierdut pe Roberts, dar cred ca Lapuste ne-a ajutat mult in acest sens. Toti au inteles ca e foarte important sa pastreze disciplina si nu doar cea de joc, ci si in relatiile cu arbitrii. Trebuie sa fie foarte concentrati, pentru ca si in meciul doi am avut prea multe mingi pierdute (19).

- Cat de mult conteaza amanarea cu o zi a meciului trei?
- Nu este atat de important. Avem jucatori tineri in echipa, dar si jucatori mai maturi, pentru care o zi in plus de odihna conteaza. Sper ca ne va fi de folos tuturor!

Echipa va pleca maine, la orele pranzului, spre Sibiu. Meciul va avea loc duminica, de la ora 17.00, in direct pe Telesport.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit