imagine articol

Declaratii inainte de Miercurea Ciuc

Marcel Tenter: "Speram ca a doua deplasare la Miercurea Ciuc sa fie cu noroc si sa jucam, pentru ca avem nevoie de aceasta partida. Pauza a fost destul de lunga. Este un meci pe care il tratam foarte serios, nu mai avem voie sa facem niciun pas gresit. Eu zic ca meciul cu Targu Mures ne-a trezit, acest lucru se vede si in antrenamente. Nu ne mai permitem pasi gresiti si mergem la Miercurea Ciuc cu gandul sa castigam. Nu este bine sa facem o pauza atat de lunga in timpul campionatului, insa nu ne putem impotrivi naturii, toate echipele sunt afectate in aceasi masura de aceasta vreme. Nu suntem nici noi, romanii, obisnuiti cu iarna aceasta grea, nu a mai fost cred ca de vreo 50 de ani astfel de vreme, asa ca pentru unii dintre jucatorii americani este cu atat mai greu. Anul acesta este unul  special din punctul meu de vedere, ca antrenor al acestei echipe, pentru ca nu am mai avut niciodata asemenea probleme de sanatate. In primii doi am avut doar cate o accidentare serioasa, anul acesta am pierdut din echipa in jurul careia am construit nucleul de baza patru jucatori, daca nu chiar cinci. In aceste conditii, sigur ca se schimba lucrurile si, daca analizezi structura si chimia echipei, aceasta s-a schimbat la fiecare doua luni. Nu este usor, nu ai continuitate si apar si surprizele neplacute. Eu sper sa nu mai avem accidentari, sa isi mai revina din jucatorii accidentati".

Kyndall Dykes:"Nu am mai emotii in privinta jocului, mai degraba in privinta drumului pana acolo. Sper sa ajungem in siguranta la Miercurea Ciuc. Va fi o partida grea, avem o deplasare lunga si am fost o perioada destul de mare in care doar ne-am antrenat. Nu va fi usor, dar trebuie sa castigam meciul de la Miercurea Ciuc".

Philip Jones: "Este un drum lung pana la Miercurea Ciuc, insa tot ceea ce ne dorim este sa jucam acest meci, sa castigam si sa ne intoarcem in siguranta la Cluj".

Echipa a plecat in aceasta dimineata la Miercurea Ciuc.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit