imagine articol

Declaratii, 3 februarie

Tab Baldwin: "Este al doilea sezon al meu la Cluj si a opta oara cand luptam impotriva echipei din Sibiu de cand am venit. In tur am pierdut la Sibiu, dar acum cred ca e randul nostru sa aratam de ce suntem in stare. Ne-am pregatit o saptamana in plus, nejucand in etapa trecuta si sper sa aratam tot ce am pregatit in meciul de sambata. Au fost antrenamente intense, pentru ca stim ca ne asteapta un meci greu, cu o echipa imprevizibila, care pune mare presiune in aparare. Imi doresc sa avem alaturi fanii, care totdeauna sunt pentru noi jucatorul in plus. Baietii sunt cu totii valizi".
Mircea Cristescu: "Va fi un meci mai special, asa cum au fost totdeauna confruntarile Cluj-Sibiu. Biletele se vor pune in vanzare de joi, incepand cu ora 12.00. Vreau sa fac un apel catre fani, sa se concentreze pe incurajarea echipei noastre, sa nu existe scandari la adresa adversarei, care de altfel este de admirat pentru parcursul de pana acum. Avem numeroase solicitari de bilete, in afara celor 700 de abonamente existente. Din partea Sibiului nu am primit pana acum solicitari oficiale pentru bilete, dar cred ca vor veni maximum 100 de suporteri, cum a fost de fiecare data. Galeria noastra doreste sa prezinte special la acest meci si ma bucur ca doreste sa arate si frumusetea sportului si a show-ului. Partida va fi transmisa in direct de postul Telesport, de la ora 19.00, iar in deschidere, incepand cu ora 17.30 va avea loc un meci intre echipele de copii ale clubului nostru. De la aceeasi ora va fi permis accesul in sala. Sper sa avem onoarea de a-l avea alaturi si pe presedintele clubului nostru, Valentin Nica, ce urmeaza sa vina impreuna cu familia".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit