imagine articol

Declaratii 26 noiembrie

La conferinta de presa de joi au participat jucatorul Florin Muntean, antrenorul principal Marcel Tenter si presedintele executiv Mircea Cristescu.

Florin Muntean: "Meciul de maine este derby-ul Ardealului, intre cele mai bune doua echipe cu traditie. Vrem sa aratam ca dintre acestea doua, "U" Mobitelco este cea mai buna. Toate meciurile dintre Cluj si Sibiu sunt stranse si echilibrate, dar cred ca noi o sa castigam. Avem antidot pentru orice echipa si cred ca jocul organizat va invinge totdeauna un joc mai haotic. Suntem "U" Mobitelco, jucam acasa si trebuie sa castigam. Sper sa fie un meci frumos pentru toata lumea si sa le oferim fanilor un spectacol pe cinste. La final, ne dorim ca noi sa fim cei care se vor bucura".Marcel Tenter: "Avem cel mai important meci din campionat, pentru ca totdeauna meciul urmator este cel mai important din campionat. Sibiul are individualitati puternice, se inscriu multe puncte, iar defensiva noastra va trebui sa opreasca principalele lor arme de atac. Suntem increzatori, avem o echipa matura si responsabila, in special in acest gen de confruntari. Ambelor echipe le place jocul uneia impotriva celeilalte, dar nu trebuie sa uitam ca nu sunt meciuri usoare in campionat. Singura incertitudine pentru acest meci din lotul nostru este Ionut Mocanu, care sufera de o viroza".Mircea Cristescu: "Este singurul meci in care am jucat an de an cu casa inchisa, cu multi fani, ai nostri, dar si sibieni, care au facut spectacol. Ii rog pe fanii nostri, daca doresc si pot, sa vina imbracati in alb, dar fac si un apel pentru a-si achiziona din timp biletele, pentru a nu se forma cozi inaintea meciului. Ne-am fi dorit sa jucam mai tarziu, ca ora, dar meciul fiind televizat, trebuie respectate intelegerile. Am fost anuntati oficial ca vor veni 50 de fani sibieni, care inseamna 100 de fapt, pentru ca sunt multi studenti la Cluj si se alatura totdeauna galeriei lor".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit