imagine articol

Declaratii, 10 martie

Tab Baldwin: "Rezultatul de la Otopeni a fost nu doar dezamagitor, ci si suparator. Am pierdut concentrarea, disciplina in meci, dar cel mai dezamagitor a fost ca am jucat bine in sfertul secund, am recuperat diferenta, dar apoi am cazut din nou. Ne-am facut singuri viata grea, cu greseli mentale mari pe teren, pe care nu credeam ca le voi vedea la echipa noastra. Sunt suparat pe echipa, sunt si jucatorii suparati, dar dincolo de asta trebuie sa realizam ca este o contraperformanta pe care trebuie s-o lasam in urma si sa ne concentram pe meciul urmator. Cel mai bun in sport dupa un astfel de meci este o victorie rapida, in meciul urmator, pe care am incredere ca o putem obtine cu Craiova. Adersara trebuie respectata, nu are o banca foarte lunga, dar are un de baza care pune probleme. In tur am avut si noi probleme acolo. Cred ca trebuie sa demonstram abilitatile noastre ca echipa, nu abilitatile individuale, iar daca vom reusi acest lucru vom avea succes in lupta pentru locul doi. Noi, Sibiul, Timisoara, Rovinari si Pitesti se lupta toate pentru locul doi, dar drumul nu este usor pentru niciuna".
Mircea Cristescu: "Viata sportiva m-a invatat ca indiferent pe ce loc termini un campionat, acesta e format din victorii si infrangeri. Din victorii nu inveti prea multe, dar din infrangeri inveti enorm. Nu pot spune ca m-a bucurat infrangerea de la Otopeni, dar a fost o lectie dura pentru toata echipa, incepand cu jucatorii si terminand cu mine. Sper ca acela a fost momentul care va defini echipa si ma refer la constanta in joc in primul rand. Diferenta nu a fost facuta de valoarea jucatorilor, ci de atitudinea lor. A fost si acel moment cu faultul tehnic acordat lui Cuic, o decizie prea usor luata. Seals nu a primit tehnic pentru ca a injurat, dar Cuic a primit pentru ca i-a facut un gest sa inceteze. A fost o chestie de din partea lui Cuic, dar nu el a inceput. Oricum, ambitiile personale trebuie lasate la vestiar, pentru ca atunci cand se intra pe teren se reprezinta o echipa. Cuic stie ca a gresit, s-au primit 7 puncte dupa acel tehnic. Otopeni a fost mai buna, iar noi nu am dat tot ce avem mai bun, dimpotriva am jucat foarte prost. Fanii nostri au fost suparati dupa meciul de la Otopeni, le dau dreptate, dar sper sa fie alaturi de noi la meciul de maine cu Craiova, pentru ca prezenta lor poate face diferenta. Sa stie ca facem tot ce putem pentru a fi mai buni.
Avem inca sase meciuri din retur, dar asa cum a spus si antrenorul Baldwin, pierzand la Otopeni am lasat altora oportunitatea de a controla lupta pentru locul doi. Daca vom mai pierde un meci vom sta la mana rezultatelor. Se anunta un plaz-off foarte interesant, in care cred ca deja sunt definite echipele calificate, dar nu si pozitia lor".

Parteneri