imagine articol

Declarație Mihai Silvășan înainte de meciul cu Dinamo

Echipa noastră va juca, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 17.30, la Sala Polivalentă, cu CS Dinamo București în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii Naționale.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

”Cupa României a fost unul dintre obiectivele noastre, însă acea competiție s-a încheiat, acum ne concentrăm pe campionat, care este principalul nostru obiectiv. Trebuie să fim pregătiți acum pentru meciul cu Dinamo de sâmbătă. Întâlnim o echipă imprevizibilă, care în ultimele meciuri a reușit să câștige cu Oradea și cu Steaua, ceea ce nu e puțin lucru. Trebuie să fim foarte atenți, să îi tratăm cu respect și, până la urmă, trebuie să ne facem treaba de sportivi și antrenori profesioniști. Toată lumea este aptă de joc, sper să nu apară probleme până la ora meciului și toată lumea să fie concentrată 100 la 100 pentru a câștiga!”.

Program bilete:

  •      Joi, 23 februarie și Vineri, 24 februarie de la ora 10.00 - 19.00 (la Info Point, strada Uzinei Electrice, intrare media/birouri)
  •     Sâmbătă, 25 februarie: de la ora 12.00 - 18.30 la casa de bilete

Pret bilete: 10 lei. Elevii si studentii: 5 lei (pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass, doar la casa de bilete, nu și online).

Bilete online AICI

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit