imagine articol

Cuic, primul "triple-double"

Branko Cuic a reusit primul triple-double din acest sezon in Divizia A, avand un bilant de 10 puncte, 11 recuperari si 12 pase decisive, in meciul castigat in urma cu putin timp de echipa noastra, cu Energia Rovinari, scor 89-72 (43-36).

BRAVO CIUIA!

Marcatori

„U” Mobitelco – Krstanovic 18 puncte si 10 rec, Dykes 15, Lăpuşte 14, Silvăşan 11, 4 rec si 4 pase decisive, Cuic 10, 11 rec si 12 pase, Medvedj 9, 5 rec si 7 pase, Chetreanu 3, Bercean 3, Thomson 3 si 11 rec, Muntean 3.Energia Rovinari – Tyner 16 puncte si 5 rec, Troupe 14 si 4 rec, Trim 12 si 8 rec, Darby 9, Apostol 8 si 4 rec, Lupusavei 6, Căpuşan 5, Barber 2.

Declaratii

Branko Cuic: "Am fost aproape de cateva ori in acest sezon sa fac triple-double, dar e prima data cand reusesc. Ma bucur mult, e o performanta, dar mai important pentru mine este faptul ca toata echipa, toti baietii care au venit azi de pe banca, au ajutat si au contribuit la victorie. Am pierdut meciul de la Sibiu, ne-a afectat si azi am vrut sa demonstram ca a fost un accident. Ne revenim! Vreau sa dedic performanta mea din aceasta seara fanilor lui "U", care ma sustin tot timpul si fiicei mele, Tara. Atunci cand va creste vreau sa-i arat cine a fost tatal ei", a declarat Branko pentru site-ul nostru, fara a se abtine sa glumeasca la final. "De fapt, ultima data am mai avut un triple-double, peste 10 la puncte si recuperari si am fost de 11 ori faultat".

Mircea Cristescu: "Rovinari a jucat foarte motivat, si-au dorit victoria, dar treptat am dominat jocul, cu un Cuic care a fost mai special, pentru ca reusit primul triple-double din campionat. Toti si-au adus aportul si am castigat destul de lejer, in care nu am jucat prea bine".

Marcel Tenter: "A fost un meci tacticizat, am vrut sa incetinesc putin ritmul de joc, pentru ca Rovinari e o echipa foarte ofensiva. Am reusit acest lucru, s-a vazut in economia jocului, am castigat confortabil, dar deja suntem cu gandul la urmatorul meci, cel de sambata, de la Timisoara".

Parteneri