imagine articol

Concursul "Plus 1 kilometrU"

In semn de recunoastere a loialitatii fanilor nostri, clubul lanseaza concursul ce le este destinat, "Plus 1 kilometrU!", care se va derula in timpul sezonului regulat. Castigatorul isi va putea alege una din deplasarile echipei din play-off, in care va face parte din delegatie, impreuna cu jucatorii si antrenorii, urmand a participa la programul lotului, de la plecarea din Cluj si pana la revenirea acasa.
Concursul consta in acumularea de kilometri din deplasarile alaturi de echipa, distantele urmand a fi marcate intr-un carnet special, pe care clubul il va emite si care va ramane la fiecare fan. La finalul fiecarui meci din deplasare al echipei noastre, un oficial din cadrul clubului va semna in carnetele fanilor care au fost prezenti, certificand astfel deplasarea. Numarul de kilometri parcursi, indiferent cu ce mijloc de transport, va fi acelasi pentru toata lumea, fiind anuntat inaintea deplasarii, in rubrica de fata, destinata concursului.
In cazul unui numar egal de kilometri acumulati de doi sau mai multi fani va avea loc o tragere la sorti pentru marele castigator, ceilalti suporteri cu acelasi numar de kilometri acumulati urmand a fi premiati si ei, dar cu premii mai mici, insa care vor implica echipa.
Carnetele destinate fanilor pentru intreg sezonul regulat se vor putea ridica doar dupa meciul de sambata, cu Energia Rovinari, de la masa oficiala (la un sfert de ora de la incheierea partidei), dar si luni, intre orele 10.00-15.00, de la Asociatia Judeteana de Baschet (la Sala Sporturilor, deasupra tribunei oficiale).
Clubul nu va tine evidenta deplasarilor sau un clasament al kilometrilor parcursi de fani, carnetele semnate fiind dovada pentru castigator sau castigatori, la finalul sezonului regulat.

Parteneri