imagine articol

Cedăm meciul cu Mega Bemax Belgrad

U-Banca Transilvania a fost depășită sâmbătă seara de Mega Bemax Belgrad, într-un joc de verificare. Meciul s-a disputat în capitala Serbiei și s-a încheiat la scorul de 82-72.

Baschetbaliștii noștri au început bine jocul și au condus după primul sfert cu 27 la 14. Sârbii au strâns situația până la pauză, când tabela indica 45-37 în favoarea alb-negrilor. Ne-am menținut la cârma jocului și în actul trei, apoi evoluția noastră a avut de suferit. Mega Bemax ne-a oferit o apărare agresivă, am găsit greu drumul spre coș și am cedat în cele din urmă încleștarea la o diferență de 10 puncte.

Andrija Stipanović a fost cel mai bun marcator al nostru, prin cele 22 de puncte. Pivotul bosniac a mai izbutit 2 pase decisive și o recuperare. Nandor Kuti a totalizat 13 puncte, 3 intercepții și 2 pase decisive. Patrick Richard și Gregory Vargas s-au remarcat cu câte 10 puncte fiecare.

U-Banca Transilvania mai are de disputat o singură partidă în Serbia. Clujenii vor da piept luni cu BC SCM Timișoara la Novi Becej.

FOTO: @draganastj

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit