imagine articol

Bravo piticii! Calificare!

Echipa U-14 de la U-Mobitelco s-a calificat la turneul semifinal, dupa ce a ocupat locul doi la turneul desfasurat la Cluj, vineri si sambata.
Din grupa de la Cluj au facut parte echipele CSS Viitorul Cluj, CSS-LPS Targu Mures, B.C.Olimpic Baia-Mare si U-Mobitelco Cluj.
Inaintea acestui turneu clasamentul era urmatorul:
1.CSS Viitorul 11pct
2 LPS Targu-Mures 10 pct
3.U-Mobitelco Cluj 9 pct
4.B.C. Olimpic Baia Mare 6 pct.
U-Mobitelco a inregistrat urmatoarele rezultate si, implicit, calificarea la turneul semifinal: 64-22 cu BC Olimpic, 62-57 cu CSS Tg. Mures si 56-52 cu CSS Viitorul Cluj.
"Felicit intreaga echipa pentru felul in care s-a daruit in timpul meciurilor pe parcursul intregului turneu si pentru ca a crezut in sansele de calificare pana la final. Speram sa facem  o figura frumoasa in urmatoarea faza a competitiei", a declarat antrenorul pustilor, Razvan Cenean.
Pe parcursul turneului s-au remarcat urmatorii jucatori: Vlad Cuibus, Tudor Sindean, Mirel Dragoste (CSS Viitorul), Tudor Rotariu, Calin Florea, Horatiu Diudea, Vlad Draoescu (U-Mobitelco).

FELICITARI!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit