imagine articol

Branko Cuic paraseste "U" Mobitelco

"U" Mobitelco se desparte de unul dintre cei mai inimosi jucatori care au imbracat maieul alb-negru, sarbul Branko Cuic, motivul fiind dorinta jucatorului de a sta aproape de familie. Branko Cuic: "Vreau sa multumesc fanilor de la Cluj, precum si celor din club pentru acesti minunati ani, pentru ca m-au sprijinit si au luptat impreuna cu mine pentru a deveni campioni. Este un adevarat privilegiu pentru mine sa fac parte din aceasta echipa! Fanii mei si ai echipei trebuie sa ma inteleaga, fiica mea incepe scoala in aceasta toamna si trebuie sa fiu alaturi de familie, trebuie sa fac niste schimbari in viata mea. Cand am venit la Cluj, am visat sa devin campion cu aceasta echipa si cred ca acesta este modul cel mai potrivit in care pot sa parasesc Clujul - ca un campion. Plec bogat de la Cluj, sunt cu adevarat bogat spiritual, pentru ca am castigat aici o multime de prieteni! Va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut pentru mine!"Marcel Tenter: "Din pacate unul dintre cei mai importanti membri ai echipei de anul trecut, Branko Cuic, a luat decizia de a ne parasi. Este o pierdere importanta pentru noi, deoarece Branko a fost un jucator in care multi tineri au vazut un model de sportiv profesionist. A fost mereu in inima fanilor si in unele momente cheie a dat tonul echipei noastre. Ii multumim pentru tot ce a facut pentru noi si ii uram succes in continuare".

Mircea Cristescu: "Este un moment greu si incarcat sentimental, chiar daca de-a lungul anilor in relatia noastra cu Cuic am avut atat momente de agonie, cat si de extaz. Este un om care a fost trup si suflet pentru echipa noastra, un jucator cum rar intalnesti, cu o putere de lupta extraordinara, un jucator de echipa pe care cu greu il vom putea inlocui. Niciodata nu vom putea gasi un alt Cuic! Ii multumim pentru absolut toate zilele in care a stat alaturi de noi si va ramane un prieten! Ii urez multa fericire, sanatate atat lui, cat si intregii sale familii".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit