imagine articol

Bilete de caritate pentru Turneul 5 | Înapoi la sală, pentru că #NePasă!

Cel de-al cincilea turneu din cadrul Ligii Naționale de Baschet masculin se va desfășura în perioada 14-15 ianuarie 2021, în BTarena Cluj-Napoca. Suntem optimiști și sperăm că ne vom revedea cât mai repede, iar pentru acest turneu punem în vânzare un pachet de bilete virtuale pentru meciurile echipei noastre. Bilete pot fi achiziționale pe https://u-bt.basketball/bilete.

Datorită situației epidemiologice actuale, biletele virtuale nu oferă accesul fizic la meciuri, însă cu toate acestea, fondurile strânse din achizițiile biletelor virtuale vor fi donate integral pentru cazul lui Sorin Roșu, un suporter al Universității aflat într-un moment de mare încercare a vieții. Sorin este un supraviețuitor, un luptător ambițios și încăpățânat. U-BT și Șepcile Roșii luptă alături de el în cea mai importantă partidă din viața lui! 

Mai mult decât atât, toate biletele vor intra într-o tombolă specială prin care vom oferi un maiou oficial negru. Produsul nu este disponibil publicului larg sau pe shop.u-bt.ro. Fiecare bilet achiționat va fi introdus în tombolă. Mai multe bilete, mai multe șanse de câștig și, desigur, o șansă mai mare pentru Sorin de a reveni împreună cu noi la sală. Câștigătorul va fi contactat telefonic și pe e-mail.

Șansa le aparține celor curajoși și uniți! Ia bilet la meciuri! 

Haide, “U”! Luptă, Sorin!

Programul echipei în cadrul Turneului 5:

Joi, 14 ianuarie: Dinamo București vs. U-Banca Transilvania - 19:30
Vineri, 15 ianuarie: Banca Transilvania vs. SCM U Craiova - 19:30

Meciurile vor fi televizate pe canalele DigiSport4 și Look TV.

Povestea lui Sorin:

Vă salut dragilor. Sunt Sorin Roșu, multi dintre voi stiți cu ce “mă ocup” în ultimul timp, însa pentru cei care nu știu povestea mea, o voi detalia pe scurt, cât de scurt o fi nu știu, că am “lucrat ceva” în ultimul an și jumătate, ca să pot scrie textul acesta.

În urma nebuniilor trăite în ultimele 15 luni: 3 operații majore, 14 ture de chimioterapie, 2catheteruri în mine (recent a apărut și al treilea) si împunsaturi cu sutele, speranțele de vindecare au fost foarte mari (asta era chiar și parerea medicilor), însă în urma scanărilor de luna trecută, m-am trezit cu 26 metastaze noi în ficat. Metastazele au apărut pe chimioterapie, aceasta nemaifăcându-și efectul. Eram in grafic cu banutii, credeam că mă reîntorc acasă vindecat, dar s-au schimbat planurile: urmeaza două ture de radioembolizare (injectarea unei substante radioactive la ficat - tulai, cum sună asta... medicină nucleară cică! 🙈), pe langă cele doua catheteruri, m-am mai dotat cu înca unulzilele trecute. Evident de o încă operație ulterioară la ficat nu scap (nu-mi fac griji, chirurgul care se ocupă de mine se simte ca acasă atunci când mă desface, va fi a treia oara, avem o “relație aparte”) si apoi voi primi “desert”, din nou cateva ture de chimioterapie sau alt fel de tratament. Costurile sunt extrem de mari pentru mine și evident fără ajutorul vostru nu aș putea parcurge următorii pași. Orice gest cat de mic, orice suma de bani e binevenita.

𝑰̂𝒏𝒂𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝑺𝒂̆𝒓𝒃𝒂̆𝒕𝒐𝒓𝒊, 𝒂𝒎 𝒅𝒆𝒎𝒂𝒓𝒂𝒕 𝒖𝒏 𝒇𝒖𝒏𝒅𝒓𝒂𝒊𝒔𝒆𝒓 (𝒐 𝒄𝒂𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒔𝒕𝒓𝒂̂𝒏𝒈𝒆𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊) 𝒑𝒆 𝒇𝒂𝒄𝒆𝒃𝒐𝒐𝒌, 𝒅𝒂𝒓 𝒄𝒂𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒂 𝒏𝒖 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒂𝒑𝒓𝒐𝒃𝒂𝒕𝒂̆ 𝒊̂𝒏𝒄𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒄𝒂̆𝒕𝒓𝒆 𝒄𝒆𝒊 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝒇𝒂𝒄𝒆𝒃𝒐𝒐𝒌, 𝒑𝒓𝒐𝒃𝒂𝒃𝒊𝒍 𝒗𝒂 𝒂𝒑𝒂̆𝒓𝒆𝒂 𝒔̦𝒊 𝒆𝒂 𝒊̂𝒏 𝒄𝒖𝒓𝒂̂𝒏𝒅 (𝒔̦𝒕𝒊𝒖 𝒄𝒂̆ 𝒅𝒖𝒓𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒑𝒖𝒕̦𝒊𝒏 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕 𝒊̂𝒏 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂̆ 𝒑𝒆𝒓𝒊𝒐𝒂𝒅𝒂̆ 𝒂𝒑𝒓𝒐𝒃𝒂𝒓𝒆𝒂 – 𝒗𝒂̆ 𝒗𝒐𝒊 𝒕̦𝒊𝒏𝒆 𝒍𝒂 𝒄𝒖𝒓𝒆𝒏𝒕). 

Însă am ajuns în situația în care nu mai pot aștepta: mi se vor injecta trei doze de substanță nucleară, fiecare doză fiind împreună cu spitalizarea în jur de 20,000 euro, deci 60,000 euro doar radio-embolizarea. Va urma apoi și o altă operație costisitoare, precum și alte tratamente, analize, scanări, medicamente, suplimente. Oricum, am început demersurile și pentru obținerea unor drepturi, doar sunt de atâta amar de vreme în Franța, cred că voi putea obține niște reduceri de preț. Vă voi ține la curent.

Vă mulțumesc din suflet de pe acum, am încredere că, cu pași mici dar siguri, voi putea strânge suma de bani necesară cu ajutorul vostru. Ce vă pot asigura: oricât de tare m-ar durea (momentan nu am reușit să ajung la o ințelegere cu durerea de intestine si sunt pe morfină de saptamani bune, dar îi dau eu de cap curând), la orice chinuri voi fi supus si oricât de greu mi se va părea, voi merge înainte cu capul sus, cu demnitate. Am învățat ca durerea fizică e trecatoare! 

Fizic, momentan sunt obosit datorită durerilor, însă analizele imi sunt relativ bune având în vedere prin ce-am trecut în ultimul timp, îmi voi reveni, n-am emoții... mă regenerez bine de tot dupa fiecare ciopârțire! 

Mental, sufletește și spiritual sunt bine, nu visam ca aș putea ajunge sa privesc lucrurile astfel, cel puțin nu viața asta! M-a luat în brațe Divinitatea de fiecare dată când n-am mai putut. Consider că am vazut moartea cu ochii de cel puțin trei-patru ori în cele 15 luni, mi-am obosit Îngerașul de numa’ el știe, dragul de el (vorba aia “la tăți ni-i greu”, n-avem de ales 🙂 ). Urmează o perioada cel puțin “interesantă”! Vestea bună e că medicii consideră că am o șansă de vindecare, si nu doar de prelungire a vietii, de pe o luna pe alta... șansă care totuși nu sună foarte extraordinar pentru ei (medicii își fac datoria și sunt sinceri cu mine, îmi spun de fiecare dată că nu-mi garantează miracole (am auzit asta cel puțin de 5 ori în ultima lună), dar mă agăț de această șansă cu toată ființa mea. Vreau să mă bucur de Cerul auriu care va apărea atunci cand se va termina furtuna care e pe capul meu și să pot asculta în liniște glasul dulce al ciocârliei... la fel cum spun versurile imnului “𝐘𝐨𝐮’𝐥𝐥 𝐍𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐖𝐚𝐥𝐤 𝐀𝐥𝐨𝐧𝐞”, imn care îmi dă putere si speranță de fiecare dată când îl ascult! Știu că nu sunt singur și că vă am pe voi și mă împingeți de la spate, atunci când cred că nu mai pot!

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐦𝐚̆ 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜, 𝐢𝐚𝐭𝐚̆ 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐚... 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟓 𝐥𝐮𝐧𝐢:

În septembrie, 2019 am fost diagnosticat cu cancer în ultimul stadiu la colon cu “fărănumăr” metastaze la ficat. Conform statisticilor mi s-au dat 10-15% șanse de supraviețuire sau mai recent am aflat aici in Franța că teoretic aș fi avut 6 luni de trăit din momentul aflării veștii. Au trecut 15 luni de atunci, “n-am chef și timp de prostii” (vorba mea), vreau sătrăiesc, să mă reîntorc pe terenul de fotbal cu băieții, să mă retrag în natură pe un lac la pescuit, să stau pe terasa localului meu preferat din Cluj la o cafea și o bere cu prietenii, săvă văd personal pe toți cei care ați fost și sunteți alături de mine, sau să mă pot bucura din nou de plăcerile vieții și să pot pune în practică ceea ce am învățat în perioada aceasta (am înțeles în 15 luni cât n-am ințeles în 40 de ani și e al naibii de frumos ceea ce am învățat, consider că am multe de facut încă în viața asta)! În cele 15 luni n-am prea stat si am “muncit”, dar nu în IT, ci în “alt domeniu”: am trecut printr-o operație de ocluzie in Clujul meu drag, în care mi s-a scos ditamai tumora din colon (bonus și apendicele), am făcut 8 ture de cea mai agresivă chimioterapie “de pe piață”, am trecut printr-o aplazie cel puțin “interesantă” tot în Cluj, apoi a urmat o operație in Marseille la ficat (13+ ore, cred că au fost 16 în total) în care am lăsat pe masa de operație 33 de metastaze plus jumătate de ficat (bonus și fierea), 4 ture de chimioterapie intraarteriala agresivă la ficat, făcute în genunchi din cauza durerii (doar în modul acesta a vrut să intre în mine) tot în Marseille, o operație la ficat mai “puțin grea” de data aceasta, doar de vreo 8-10 ore (în afară de 3 leziuni nu cred ca mi-au mai scos si altceva), plus alte două ture de chimioterapie, tot în Franța. Cam atât despre mine. Am mai învățat un lucru: “Never Give Up!”, oricât de greu ne-ar fi! Se zice că Dumnezeu ne dă atât cât putem duce! Nu știu dacă e așa, dar ce știu sigur e că Dumnezeu nu ne bate, nu ne cearta, nu ne pedepsește, ci ne iubește pe fiecare în egalămăsura indiferent de “greșelile” pe care le facem. Dumnezeu este Energie, Lumină, Conștiință, Dumnezeu este în noi!

𝑰𝒎𝒑𝒐𝒓𝒕𝒂𝒏𝒕 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒏𝒖 𝒓𝒆𝒏𝒖𝒏𝒕̦𝒂̆𝒎 𝒍𝒂 𝒏𝒐𝒊 𝒔̦𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒏𝒆 𝒂𝒈𝒂̆𝒕̦𝒂̆𝒎 𝒄𝒖 𝒅𝒊𝒏𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒄𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒊𝒄𝒂̆ 𝒔𝒑𝒆𝒓𝒂𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒂𝒊 𝒃𝒊𝒏𝒆!

𝑬𝒖, 𝒂𝒕𝒂̂𝒕 𝒄𝒂̂𝒕 𝒊̂𝒎𝒊 𝒔𝒕𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒑𝒖𝒕𝒊𝒏𝒕̦𝒂̆, 𝒗𝒐𝒊 𝒇𝒂𝒄𝒆 𝒂𝒔𝒕𝒂! 𝑷𝒓𝒐𝒎𝒊𝒕!

𝑽𝒂̆ 𝒎𝒖𝒍𝒕̦𝒖𝒎𝒆𝒔𝒄 𝒕𝒖𝒕𝒖𝒓𝒐𝒓 𝒔̦𝒊 𝒗𝒂̆ 𝒅𝒐𝒓𝒆𝒔𝒄 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒂̆ 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒂̆ 𝒔𝒂̆𝒏𝒂̆𝒕𝒂𝒕𝒆, 𝒇𝒆𝒓𝒊𝒄𝒊𝒓𝒆 𝒔̦𝒊 𝒍𝒊𝒏𝒊𝒔̦𝒕𝒆 𝒊̂𝒏 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕 𝒔̦𝒊 𝒗𝒂̆ 𝒊̂𝒎𝒃𝒓𝒂̆𝒕̦𝒊𝒔̦𝒆𝒛 𝒑𝒆 𝒕𝒐𝒕̦𝒊 𝒄𝒖 𝒎𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒈! 🤗❤

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit