imagine articol

AquaVIA, partener de hidratare pentru U-BT și în noul sezon!

Fanii baschetului care au fost prezenți la ultimele meciurile din Play-off-ul sezonului recent încheiat au observat, desigur, prezența unui nou partener tehnic, care a asigurat hidratarea sportivilor noștri. Este vorba de brand-ul AquaVIA, aflat în portofoliul companiei clujene SamMills Distribution, unul dintre cei mai importanți distribuitori din sfera bunurilor de larg consum din România, pe segmentul de morărit, paste făinoase, tortilla chips, ulei etc., cu prezență pe această piață din anul 1994.

Calitatea deosebită a apei natural alcaline pH 9.4 AquaVIA, precum și beneficiile de imagine obținute prin asocierea cu echipa noastră, campioană absolută în sezonul recent încheiat, au făcut ca cele două părți să ajungă la un acord în privința prelungirii parteneriatului și pentru sezonul următor.

Astfel, furnizorul oficial de apă plată pentru U-BT în sezonul 2017-2018 va fi AquaVIA, care va asigura hidratarea atât pentru echipa de seniori, cât și pentru echipele de juniori ale clubului nostru!

Suntem mândri că putem să asociem imaginea U-BT cu încă un brand clujean de excepție, AquaVIA! Împreună suntem mai puternici!

Parteneri