imagine articol

Am incredere in baieti!

Inaintea debutului oficial in sezonul 2009-2010, antrenorul principal Marcel Tenter a facut o scurta declaratie pentru site-ul nostru: "Suntem foarte concentrati in aceste zile. Deschiderea oficiala a sezonului este foarte importanta pentru noi, mai ales ca primul meci il avem acasa, in fata fanilor nostri. Dorim sa fim la turatie maxima, sa incepem cu dreptul, iar suporterilor sa le oferim ceea ce-si doresc: victoria, dar si un spectacol agreabil. Ii asteptam alaturi de noi la meciul de sambata! Am incredere in baieti, stiu ca sunt responsabili si vor lupta pentru fiecare minge. Cu totii ne dorim sa trecem mai departe in Cupa Romaniei. In astfel de dispute, tur-retur, este important ca inca din meciul de acasa sa obtinem o diferenta cat mai buna de scor, dar asta va depinde si de adversar. Speram intr-un rezultat bun din primul meci cu Energia Rovinari", a declarat Marcel Tenter.

Sambata, de la ora 20.00, "U" Mobitelco va primi vizita echipei Energia Rovinari, in meciul tur din prima faza a Cupei Romaniei. Va asteptam alaturi de noi!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit