imagine articol

Aegon va asigura drumul spre performanță al echipei noastre și în acest sezon

U-Banca Transilvania continuă una dintre cele mai importante colaborări, astfel că va avea asigurat drumul spre performanță și în acest sezon. Compania Aegon va fi alături de campioana României, la fel cum se întâmplă încă din 2017. 

Aegon își dorește să sprijine comunitatea sportivă și să încurajeze o viață sănătoasă si echilibrată. Astfel, clubul nostru este onorat să aibă un asemenea coechipier de încredere.  

+ 2

Aegon România face parte dintr-unul din cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție de peste 175 de ani și este prezent în peste 20 de țări. În total, cei peste 29.000 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienți din Europa, Asia și America.

Aegon a intrat pe piața din România în 2007, prin divizia de pensii private, și în 2008, prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon România are, în total, peste 1 milion de clienți și 150 de angajați.

Vizitează www.aegon.ro si www.aegonmarket.ro!

HAIDE "U"
33

Parteneri