imagine articol

Abonamente 2023-2024 | BKT EuroCup

Trăiește emoția Clujului! Acum îţi poţi rezerva locul în BTarena pentru cel puțin 9 meciuri din BKT EuroCup!
Platforma se deschide pe 10 septembrie, de la ora 16:00! 

În perioada 10 - 25 septembrie te poți abona la meciurile din BKT EuroCup, online sau la casa de bilete de la Sala Sporturilor "Horia Demian" (deschisă pe 11 septembrie în intervalul 14:00 - 19:00, 14 septembrie în intervalul 15:00 - 19:00 și în 19 septembrie între orele 15:00 - 19:00). Mai jos este procedura de abonare din această etapă. Dacă întâmpini probleme sau ai nevoie de informaţii, te rugăm să ne scrii pe adresa fanzone@u-bt.ro.

* Reducerea pentru copii (3-15 ani), elevi, pensionari este valabilă doar prin prezentarea unui act doveditor (de exemplu: certificat de naștere, carnet de elev, cupon de pensie etc.) la casierie.

** Pentru studenți reducerea este valabilă prin prezentarea unui act doveditor la casierie, dar și online: dacă ai cont OmniPass, introduci codul de pe card în secțiunea "cod de discount" care se află deasupra planului sălii, apoi îți alegi locul.

*** Biletele şi abonamentele pe locurile special rezervate pentru persoanele cu dizabilități se pot ridica doar de la casa de bilete în baza cărții de identitate și a certificatului de handicap.


Cum îţi alegi locul?

🏀 vreau abonament individual - alege locul urmând paşii de pe bilete.u-bt.ro. Platforma devine activă duminica, 10 septembrie, de la ora 16:00. Dacă alegi livrare prin curier, cardul de abonament va ajunge la tine în decursul lunii septembrie.

🏀 vreau abonament cu reducere- poţi beneficia de reducere venind la casa de bilete de la Sala Sporturilor, care va fi deschisă pe 11 septembrie, în intervalul 14:00 - 19:00.

În cazul în care întâmpini o problemă sau ai nevoie de informaţii, te rugăm să ne scrii pe adresa fanzone@u-bt.ro.

Parteneri