imagine articol

A doua infrangere pe teren propriu din sezonul regulat

"U" BT Mobitelco - BC Mures 81-88 (27-20, 26-21, 13-29, 15-18)

Marcatori:

"U" BT Mobitelco: Hargrove 22 (5 rec., 3 p.d.), Silvasan 19 (5 rec., 3 p.d.), Cuic 12 (6 rec., 4 p.d.), Kuburovic 9 (5 rec., 2 p.d., 3 int.), Baciu 8 (6 rec., 1 p.d.), Lalovic 4 (1 rec.), Sparks 4 (3 rec., 1 int.), Medvedj 3 (3 rec., 3 p.d.).

Medias: Ivanovic 22, Martinic 19 (4 rec., 6 p.d.), Jelenic 15, Mladenovic 8, Jucan 8, Brown 2.

Mihai Silvasan: "Din pacate pentru noi, au fost doua reprize total diferite, in prima am jucat foarte, foarte bine, ca o echipa, dupa pauza nu stiu ce s-a intamplat, am cazut. Cred ca am luat deciziile proaste in momentele cheie, nu am reusit sa fim clari in ceea ce vrem sa facem... Un astfel de meci nu trebuia pierdut, dupa cum am jucat pana la pauza. Felicit Targu Mures pentru victorie, sper sa ne intalnim cu ei in play-off, sa avem sansa revansei. Nu poate fi vorba de oboseala, nici la ei nu a fost vorba de asa ceva, ca si noi, au sase straini si doi romani in rotatie, deci nu poate fi asta o scuza. Cred ca trebuie sa gestionam mai bine momentele importante, o echipa experimentata, cum este Muresul, nu te iarta. Din pacate nu suntem intr-o perioada prea buna, am pierdut trei meciuri la rand, Timisoara, Ploiesti si Mures, ceea ce ne-a indepartat putin de obiectiv, locurile 1-4. Cu siguranta, nu o sa cedam, mai avem trei meciuri pe care trebuie sa le castigam, sa terminam in primele cinci".

Dorin Pintea: "Imi pare foarte rau pentru acest meci, l-am controlat pana la pauza, dar de la reluare am fost parca alta echipa. Nu stiu ce s-a intamplat, am pierdut complet controlul, atat in atac, cat si in aparare, ritmul l-am pierdut complet. Imi pare foarte rau... Nu imi pot da seama de ce am incetat sa jucam baschetul din primele doua sferturi, probabil ne-am crezut prea repede invingatori si am pierdut".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit