imagine articol

10 Pentru Cluj

În data de 19 octombrie a.c., va fi lansată a treia ediţie a concursului "10 Pentru Cluj, Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii", eveniment organizat de Primăria şi Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul mediului de afaceri şi al instituţiilor reprezentative la nivel local. Concursul îşi propune premierea tinerilor merituoşi care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură pe tot parcursul anului şcolar 2010-2011.

Calendarul ediţiei de anul acesta va fi următorul: - perioada de înscriere: 19 octombrie - 18 noiembrie a.c.;- perioada de jurizare: 21 noiembrie - 25 noiembrie a.c.;- premierea câştigătorilor: 14 decembrie a.c., Casa de Cultură a Studenţilor.

Înscrierea în program: - Poate fi nominalizat orice tânăr între 3-18 ani care a obţinut rezultate meritorii pe tot parcursul anului şcolar 2010-2011. Dosarele elevilor nominalizaţi trebuie depuse la registratura instituţiei împreună cu formularul de înscriere completat, până la data de 18 noiembrie a.c., însoţite de următoarele documente: copie după actul de identitate (CI sau certificat de naştere), C.V. - model european, copii ale diplomelor obţinute, descrierea competiţiei la care a participat, recomandări din partea unor unor profesori/antrenori/experţi în domeniu, alte dovezi care să ateste excelenţa în domeniul pentru care a fost nominalizat.

Se va continua tradiţia acordării unui Premiu de excelenţă unui cadru didactic la categoria "Formatorul  anului". Vor intra în competiţie toţi profesorii coordonatori ai elevilor înscrişi în concurs, în funcţie de numărul şi valoarea elevilor nominalizaţi la gală.De asemenea, avem inca o surpriză pentru cadrele didactice. Se va acorda încă un Premiu special pentru profesorul care s-a implicat cel mai mult în proiecte sociale cu impact în viaţa comunităţii locale. IMPORTANT!Aşteptăm şi alte informaţii din partea conducerii şcolilor cu privire la toţi elevii premianţi, care au obţinut rezultate remarcabile la concursuri şi competiţii naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2010-2011, pe adresa ioana.ramniceanu@10pentrucluj.ro. Informaţiile trimise de dumneavoastră vor fi selectate şi postate, în funcţie de relevanţa şi importanţa lor, pe site-ul concursului.

Parteneri