imagine articol

0-1 in semifinale

"U" Mobitelco Cluj - Elba Timisoara 76-84 (39-41)

Marcatori

“U” Mobitelco Cluj – Krstanovic 21 puncte si 6 rec, Silvăşan 19 si 11 rec, Cuic 15, 8 rec si 7 pase decisive, Medvedj 10 si 4 pase, Dykes 7, Thomson 4 si 5 rec.Elba Timişoara – Pesic 25 puncte si 6 rec, Dzambic 14, 7 rec si 6 pase, Velickovic 14 si 5 rec, Markovic 11, 5 rec si 4 pase, Czmor 10, Păltinişanu 6, Grubisic 4. In cealalta semifinala, Gaz Metan Medias a cedat pe teren propriu, cu 83-96 (40-47).

Meciul doi va avea loc joi, de la ora 19.00, in direct pe TVR Cluj si TVR Timisoara.

Declaratii

Mircea Cristescu: "Stiam ca va fi un meci greu, la fel cum ma asteptam ca va juca Velickovic cel anuntat accidentat grav. Dar... noi nu am reusit sa ne aparam ca de obicei, am primit 84 de puncte acasa, in fata unei echipe a Timisoarei mai mult relaxata decat motivata. In atac, nu am compensat, mai ales la aruncarile de 3 puncte, dar nu numai. Este doar primul meci, sper sa reusim sa-l castigam pe al doilea, sa avem forta de care e nevoie. Rog fanii nostri sa aiba incredere in echipa, ei sunt cei care ne aduc incredere si bucurie!".

Marcel Tenter: "E pacat ca am pierdut primul meci, din ce credem ca va fi o serie lunga. Trebuie sa analizam foarte serios faza ofensiva si sa luam masuri rapide, pentru ca asta a facut sa pierdem meciuri importante in ultimul timp. In momentele critice nu am avut capacitatea de a le recunoaste. Maine, echipa trebuie sa aiba o alta fata si sa recupereze infrangerea de astazi".

Dragan Petricevic, pentru citynews.ro: “Ma bucur ca am reusit sa trecem peste oboseala, am reusit sa invingem, dar este doar 1-0.  Nu inseamna ca suntem favoriti, mai sunt multe meciuri de jucat. Cred ca la echipa gazda s-a simtit presiunea terenului propriu, noi am stiut pentru ce am venit aici, dar “U” Mobitelco este in continuare favorita”.

Parteneri