imagine articol

Zece courtside premium seats la meciul cu Malaga | Sumele vor fi donate pentru refugiații ucraineni

UPDATE: Sold out!! Vă mulțumim, oameni frumoși!

--------------------------------------------

Duelul cu Unicaja Malaga se anunță a fi unul dintre cele mai atractive pe care le-a disputat vreodată U-Banca Transilvania. Tichetele scoase în vânzare în mediul online s-au epuizat într-un timp record, însă venim cu vești bune.

Cele mai bune 10 locuri din sală sunt de acum înainte disponibile! La acest meci, există posibilitatea să vezi slam-dunk-uri și coșuri de trei puncte de la nivelul terenului. Preţul unui bilet este de 500 de lei, iar întreaga sumă va fi donată către PATRIR (Peace Action Training and Research Institute of Romania), organizaţie care oferă suport umanitar pentru refugiații ucraineni de pe teritoriul României.

Pachetul include:

  • courtside seat – stai la 2m de jucătorii preferaţi, practic faci parte din meci;  
  • un loc de parcare asigurat în BTarena;
  • acces prioritar la intrarea în sală meci;
  • un fan kit care include: o eşarfă unicat cu meciul U-Banca Transilvania vs. Unicaja Malaga, un fanion şi un portcard din piele de la Tudor Tailor;
  • poze cu tine din timpul meciului, trimise ulterior pe e-mail; 
  • autografe şi poze cu 3 dintre jucătorii tăi preferaţi de la U-BT;
  • servicii de catering: finger food (platouri) și băuturi, într-un loc special amenajat.

Biletele se achiziţionează exclusiv online şi sunt disponibile pe bilete.u-bt.ro.

În altă ordine de idei, marți, 8 martie, vor fi scoase la vânzare ultimele 100 de bilete la casieria de la BTarena. Prețul unui bilet va fi de 12 lei, iar elevii, studenții și pensionarii au reducere de 6 lei, în baza documentelor justificative. Copiii cu vârsta de până în trei ani intră gratuit la meci! O singură persoană poate achiziționa maximum patru tichete.  

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit