imagine articol

Meciurile europene din această săptămână se vor desfășura sub egida One Team

One Team este un program de incluziune socială implementat acum mai mulți ani de către Euroliga masculină. Mai exact, toate cluburile participante își stabilesc proiecte prin care sprijină comunitățile defavorizate sau desfășoară acțiuni caritabile.

În acest sezon, U-Banca Transilvania a început o frumoasă colaborare cu Special Olympics, fundația care schimbă viețile persoanelor cu dizabilități intelectuale, încercând să creeze o lume mai bună prin acceptarea și integrarea lor în societate. 

Cu alte cuvinte, Special Olympics încurajează pregătirea sportivă pe tot parcursul anului și organizează competiții într-o varietate de sporturi de tip olimpic pentru copiii și adulții cu dizabilități intelectuale. Astfel, antrenori, jucători de la seniori și juniori au desfășurat antrenamente de baschet cu cei de la Special Olympics.

De asemenea, în fiecare sezon, o etapă din Euroligă și EuroCup este dedicată proiectului One Team. Toate jocurile din runda 16 se vor desfășura sub egida One Team, cu scopul de a crește vizibilitatea programului social. 

Drept urmare, în toate sălile, un beneficiar al proiectului One Team va face angajamentul meciurilor, alături de arbitri. Totodată, la pauza partidelor vor fi organizate diferite activități One Team, iar pe teren va apărea sticker-ul #WeAreAllOneTeam. 

Suporterii au ocazia să fie și mai aproape de proiectul One Team prin două jocuri online, care vor fi disponibile începând de marți și până joi pe platformele competiției. Este vorba de jocuri de tip quiz, unde premiile vor consta în maiouri cu echipele preferate din Euroligă și EuroCup. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit