imagine articol

Bilanțul pozitiv al campaniei “Are nevoie de tine. Vorbește cu ea!”

U-Banca Transilvania s-a implicat în această lună în campania “Are nevoie de tine. Vorbește cu ea”, prin care este marcată lupta împotriva cancerului mamar. Inițiativa a fost dezvoltată de către Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică, Institutul Oncologic „Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și Asociația Imunis, cu sprijinul companiei farmaceutice Roche. 

Astfel, clubul nostru a scos la licitație echipamentele speranței, purtate de baschetbaliștii noștri în meciurile cu CSM CSU Oradea și Dinamo București. Licitația s-a încheiat duminică seara, iar câștigătorii au donat deja sumele către Asociația Inițiativa Pacientului. Cu bucurie vă anunțăm faptul că s-au strâns 26.920 de lei din licitația echipamentelor, precum și din alte contribuții benevole, venite din partea suporterilor și apropiaților clubului.

De asemenea, am încercat să realizăm o campanie cât mai vizibilă pe paginile U-Banca Transilvania. Postările noastre au ajuns la peste 122.000 de oameni în ultimele săptămâni. 

Important este și faptul că 150 de femei care au asistat la meciurile noastre au beneficiat de ecografii gratuite din partea partenerilor campaniei.

Suntem încântați că am putut oferi o contribuție mica pentru o cauză atât de mare. Chiar și așa, lupta cu această maladie nu se oprește. U-Banca Transilvania va continua să fie alături de medicii și oamenii care înfruntă cu un curaj nemărginit cancerul. Vom oferi o mână de ajutor oricând va fi nevoie, deoarece rolul unui club sportiv nu este doar să câștige meciuri, ci să sprijine comunitatea în adevăratul sens al cuvântului.

Parteneri