imagine articol

Echipa noastră va pune “Capace cu Suflet” și la Final Four-ul Cupei României

Cu ocazia Final Four-ului Cupei României, toate echipele participante vor susține o cauză nobilă. Baschetbaliștii noștri vor promova din nou inițiativa Capace cu Suflet, prin care suntem îndemnați să colectăm selectiv. 

Mai exact, asociația amintită mai sus promovează colectarea capacelor de plastic de tip HDPE și PP. Odată selectate, capacele sunt vândute unor firme de colectare selectivă, iar banii strânși sunt în totalitate donați către acțiuni de binefacere. 

Proiectul este coordonat de către Anca Tătaru, iar rezultatele obținute în ultimii ani sunt remarcabile. Cu alte cuvinte, într-un singur an se colectează peste o tonă de capace de plastic. U-Banca Transilvania s-a alăturat în sezonul trecut acestei initiațiative, astfel că am amplasat un coș special la BTarena. Din primăvara anului trecut, jucătorii și fanii au aruncat capacele în același loc.

Ne dorim să ducem mai departe proiectul Capace cu Suflet și la Final Four-ul Cupei României. Drept urmare, la meciuri va fi amplasat un coș unde îndemnăm echipele și spectatorii să arunce capace de plastic. 

La inițiativa Federației Române de Baschet, echipele participante vor dona premiile în bani oferite de partenerul SuperBet unor cazuri umanitare sau sociale din comunitatea pe care o reprezintă. Premiile variază între 5.000 și 3.000 de euro. 

Așadar, U-Banca Transilvania va fi alături de asociația Capace cu Suflet! 

Patrick Richard, căpitan U-Banca Transilvania

“Este foarte important să reciclăm și să avem grijă de mediul înconjurător. Vă încurajez pe toți să luați atitudine și să colectați selectiv pentru protejarea naturii și pentru binele nostru. Gesturile mici fac diferența!”. 

Parteneri