imagine articol

Continuă spectacolul baschetbalistic de la Costinești! Sâmbătă încep meciurile la Minibaschet

Atenția rămâne ațintită asupra stațiunii Costinești de la malul Mării Negre, acolo unde au loc campionatele celor mai tineri dintre juniori. În această săptămână ne-am bucurat de partide spectaculoase la babybaschet, acolo unde Academia U-BT a fost puternic reprezentată de către 6 echipe.

Evident, la această vârstă un contează atât de mult rezultatele, ci prioritare sunt lecțiile oferite prin intermediul baschetului. În plus, ne-am bucurat de reușita lui Tudor Suciu, juniorul nostru reușind să câștige concursul de îndemânare.

Astfel, sâmbătă va debuta faza de minibaschet, cu jocurile din cadrul Competiției Naționale U12. Și acum avem parte de o puternică reprezentare, din moment ce la Costinești se află nu mai puțin de 11 echipe ale U-BT. 

Juniorii noștri sunt conduși de către Răzvan Cenean, Horia Pascu, Mioara Iurian, Andrei Cosma, Mihai Popa, Mihai Racovițan, Gyuri Grunwald, Alex Irimia, Simona Mușat și Aurora Dragoș. Tot în această perioadă va avea loc și Campionatul Național U12 de 3X3.

Mult succes copiilor noștri! 

HAIDE "U"
0

Parteneri