imagine articol

Workshop pentru juniori dedicat recuperării și prevenirii accidentărilor

Clubul nostru a reînceput seria de workshop-uri destinate juniorilor, iar luni, 28 octombrie, a avut loc prima întâlnire din cadrul unui program educațional complex dedicat Academiei U-BT. Adrian Resteman și Andrei Bălan și-au dat întâlnire cu tinerii sportivi legitimați la U-BT, cărora le-au vorbit despre cum pot să prevină accidentările și cât de importantă este refacerea după efort.

În cadrul workshop-ului desfășurat la Cluj Arena, cei doi specialiști le-au explicat baschetbaliștilor și aspecte legate de nutriție, care are rolul de a optimiza performanțele sportive și de a dezvolta un nivel optim de masă musculară, respectiv forță.

+ 5

Prin aceste workshop-uri urmărim să ne extindem implicarea și în afara sferei baschetbalistice, astfel că juniorii au șansa să participe la o serie de acțiuni menite să îi dezvolte atât din punct de vedere sportiv, cât și personal. 

Întâlnirile vor avea loc și în lunile viitoare, urmând să atingă teme precum agilitate emoțională, munca în echipă, social media și prezența online, vorbitul în public sau găsirea resurselor de învățare.

Parteneri