imagine articol

U17: Suntem campioni!

Echipa noastra de categoria U17, antrenata de Razvan Cenean, Mihai Popa,  Horia Pascu, a castigat medaliile de aur la Turneul Final al Campionatului National. Ei au invins in finala pe ACS Dan Dacian, scor 71-68 (24-15, 19-13, 12-21, 16-19).Marcatorii echipei noastre au fost Kuti 21 (3 rec., 4 p.d., 3 int.), Chiriac 15 (11 rec., 2 int.), Ghita Urmanczy 12 (2 rec., 1 p.d., 3 int.), Szabo 10 (5 rec., 3 p.d., 2 int.), Gheorghe 4 (9 rec., 4 p.d., 1 int.), Muresan 4 (1 rec., 4 p.d., 2 int.), Tonea 3 (2 rec., 5 interceptii), Sabau 2.

Cel mai bun jucator al turneului a fost declarat fundasul nostru, Tim Ghita Urmanczy, in timp ce Kuti Nandor a fost selectionat in cel mai bun cinci al turneului.

Felicitari campionilor!Razvan Cenean: "A fost un turneu foarte greu, nivelul competitiei a fost unul ridicat, se vede ca toate centrele din tara lucreaza foarte bine. Suntem bucurosi ca am castigat o noua medalie, la generatia de copii nascuti in 1996 aceasta este a treia medalie de aur consecutiva! Vreau sa felicit intreaga echipa pentru modul cum au luptat la acest turneu, este doar meritul lor pentru acest titlul national. Felicitari, asadar, lui Kuti Nandor, Vlad Chiriac, Tim Ghita-Urmanczy, Szabo Lorand, Dragos Gheorghe, Andrei Muresan, Rares Tonea, Andrei Botoc, Vlad Dragoescu, Andrei Serban, Andrei Sabau, Mihai Kallos!".Dragos Gheorghe: "In primul meci  am avut ceva probleme,  apoi am jucat ca o echipa si ne-a mers jocul mult mai bine. S-a vazut la inceputul turneului faptul ca noi nu ne-am prea antrenat impreuna in acest sezon. Este o medalie foarte importanta si sunt bucuros ca am reusit sa ne mentinem titlul national la aceasta categorie, 1996".Tim Ghita: "A fost un turneu foarte greu, mai ales din punct de vedere fizic, avand in vedere ca inainte de competitia de la Targu Mures am avut si Turneul Final la categoria 1998. Ne bucuram ca am reusit sa ne pastram medalia de aur".

Parteneri