imagine articol

Suntem campioni!

Viitorul "U" Mobitelco Cluj a obtinut astazi titlul de campioana nationala la U14, invingand in finala pe BC Mures Targu Mures cu scorul de 69-44 (17-12, 25-16, 10-12, 17-4).

Marcatori Viitorul "U" Mobitelco Cluj: Nandor Kuti 30 puncte 7 recuperari 5 mingi castigate 4 pase decisive, Tim Ghita Urmanczy 11 puncte 9 pase decisive 8 recuperari 8 mingi furate, Rares Tonea 11 puncte 7 recuperari 4 mingi castigate, Alexandru Balas 9 puncte 5 recuperari, Andrei Muresan 6 puncte, Tudor Avram 2 puncte.

Horia Pascu, antrenor: Felicit toti baietii, pe Dragos Baltaru, Rares Tonea, Andrei Muresan, Filip Titov, Nandor Kuti, Tim Ghita Urmanczy, Anders Teir, Tudor Avram, Razvan Bucea, Vlad Pantis, Alexandru Balas si Vlad Nistor. Sunt foarte mandru de evolutia lor de-a lungul turneului dar mai ales din finala. A fost cel mai bun meci al nostru din acest campionat, un meci greu dar pe care l-am castigat la 25 de puncte diferenta. A fost un turneu foarte lung si foarte dificil si ma bucur ca am reusit sa ne impunem in toate meciurile. Urmeaza o bine meritata vacanta si ne bucuram ca o incepem cu medaliile de aur la gat si tricourile de campioni pe noi.Vreau sa multumesc conducerii si lui Mircea Cristescu pentru increderea acordata, antrenorilor Emil Huiculescu, Razvan Cenean si Marcel Tenter pentru sprijinul pe care mi l-au acordat, le multumesc parintilor si publicului pentru sustinere.Urez un "Paste Fericit!" tuturor iubitorilor de baschet.

Mircea Cristescu, presedinte executiv: Pentru noi e o zi a fericirii si a bucuriei. Felicit in primul rand copiii care au depus un efort fantastic timp de 5 zile si au reusit sa castige fiecare meci in parte. Turneele sunt destul de dificile dar vad ca in ultima zi au avut puterea necesara sa castige detasat. Felicit antrenorii fara de care niciunul dintre copii nu ar fi fost ceea ce este astazi si bineinteles, ca si echipa, campioni.Desi pana acum munca noastra nu a fost luata in serios, se pare ca proiectul nostru pornit cu ani in urma si imbunatatit pe parcurs a reusit sa dea roade. In acest sezon am obtinut deja 2 medalii de aur la U16 si U14 si una de bronz la U13. Devenim incet incet o scoala respectabila de baschet, pentru ca cel mai complet club din Romania suntem deja demult.  Urmeaza acum sa vina rezultatele la toate categoriile de varsta. Multumesc partenerilor acestui turneu Banca Transilvania, Terapia Ranbaxy, DP Consult, sponsorilor, firmelor ARL, Ancada si Champion care le-au facut bucurie mare copiiilor oferindu-le atat de multe cadouri si vorbim de 300 de copii.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit