imagine articol

Șase sportivi ai clubului vor participa la SummerCamp PerformBaschet 2018

Șase juniori ai clubului nostru de la categoriile U14 și U15 au fost convocați de către Federația Română de Baschet la stagiul de pregătire și perfecționare SummerCamp PerformBaschet 2018. Acțiunea va avea loc la Brașov, în perioada 19 august - 3 septembrie.

Cei șase sportivi convocați la lot sunt Dragoș Lungu, Andrei Dardai (2004), Tudor Somăcescu, Vladimir Georgescu, Tudor Boboș, Radu Hanga (2005).

Sportivii născuți în anul 2005  vor susține ședințe de antrenament sub îndrumarea și monitorizarea FRB și vor primi la final o evaluare personală pentru a putea lucra în vederea selecției de anul viitor din cadrul Programului National “PerformBaschet”.

Pentru sportivii din generația 2004, stagiul va avea loc în perioada 24 august – 3 septembrie. Jucătorii din această generație vor susține ședinte de pregătire sub îndrumarea și supravegherea FRB în vederea selecției naționale. La finalul stagiului, 12 sportivi născuți în anul 2004 vor participa, în Bulgaria, în perioada 6-9 septembrie, la Turneul Internațional FIBA Youth Development Fund, acolo unde vor juca meciuri de pregătire cu echipele naționale ale Bulgariei, Macedoniei și Kosovo.

Sursa text: frbaschet.ro

Parteneri