imagine articol

Răzvan Cenean, absolvent al cursului FIBA Europe Coaching Certificate

Antrenorul clubului nostru, Răzvan Cenean, a încheiat cu succes FIBA Europe Coaching Certificate (FECC), organizat de FIBA pe parcursul a trei ani.

Cursul este unul dintre cele mai prestigioase programe din Europa pentru antrenorii care activează la nivel de junori.

Mentorul acestui curs este celebrul antrenor Svetislav Pešić, însă, în cei trei ani, Răzvan Cenean împreună cu 60 de cursanți din toată Europa, au avut ocazia să învețe de la Pablo Laso, Nenad Kunić, Pedro Martínez, Konstantinos "Kostas" Missas, Janes Drvaric.

foto: facebook/Razvan Cenean

RĂZVAN CENEAN, antrenor U-BT Cluj-Napoca:

Pentru mine este foarte important faptul că am urmat acest curs. Am avut ocazia ca, pe perioada celor trei ani, să învăț foarte multe lucruri, să am legături cu mulți antrenori din Europa, pentru că am comunicat foarte mult pe parcursul cursului. Programul se adresează special antrenorilor care activează la nivel de juniori. A fost o experiență foarte bună, utilă pentru mine pentru că în acești ani am reușit să îî văd la lucru pe cei mai buni jucători din Europa la categoriile U16, U18, U20 și practic să le văd evoluția în această perioadă. Cred că în acești ani am căpătat mai multă experiență, mai multă siguranță în lucrul cu copiii și juniorii și, bineînțeles, nivelul de cunoștințe este mai mare”.

Parteneri