imagine articol

Juniorii clubului au plantat arbori in "Padurea Clujenilor"

Aproximativ 30 de juniori ai clubului nostru au participat in aceasta dimineata la actiunea Primariei Cluj-Napoca de plantare de arbori pe Bulevardul Muncii -  "Padurea Clujenilor".

Actiunea face parte din proiectul multianual al municipalitatii de a impaduri zonele din partea industriala de nord a orasului si a fost demarata in 2009. In acest an Primaria planteaza specii de salcam si cer. La fel ca si in anii precedenti, Primaria va planta in total 10.000 de arbori, alaturi de voluntari din mai multe sectoare de activitate.

Actiunea a demarat luni, 31 martie 2014, cu plantarile efectuate de institutiile militarizate: Armata, ISU, Jandarmeria si Politia. 
Marti, 1 aprilie 2014, s-au prezentat la actiune institutiile de invatamant. Au participat ISJ Cluj, organizatii studentesti si licee clujene.

Miercuri 3 aprilie 2014, ora 11:00, au fost invitati sa sprijine municipalitatea in acest demers sportivii clujeni, iar vineri, 4 aprilie, de la ora 12:00, in ultima zi a actiunii de plantari va fi ziua voluntarilor.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit