imagine articol

Începem seria de workshop-uri destinate juniorilor

Odată cu acest sezon, Academia U-Banca Transilvania desfășoară un proiect unic în România. Urmărim să ne extindem implicarea și în afara sferei baschetbalistice, astfel că juniorii noștri vor avea posibilitatea să participe la o serie de workshop-uri menite să îi dezvolte atât din punct de vedere sportiv, cât și personal.  

Cu alte cuvinte, gruparea noastră își propune să formeze sportivi de succes, dar și oameni responsabili, echilibrați și implicați. Workshop-urile vor atinge o gamă largă de subiecte, care vor fi dezvoltate și prezentate de oameni de referință din fiecare domeniu. Workshop-urile vor fi organizate, în principiu, în zile de luni și vor fi programate în concordanță cu programul competițional, disponibilitatea speakerilor, a trainerilor, respectiv disponibilitatea locațiilor. 

Pe parcursul a șase luni, tinerii legitimați la U-BT vor avea șansa să aprofundeze teme precum nutriție, agilitate emoțională, munca în echipă, social media și prezența online, vorbitul în public sau găsirea resurselor de învățare. 

Prima întâlnire este programată luni, 28 octombrie, și va avea ca subiect de discuție prevenirea accidentărilor și recuperarea corectă după efortul fizic. Workshop-ul va fi susținut de Adrian Resteman și Andrei Bălan, doi specialiști ai clubului nostru. 

Adrian Resteman este kinetoterapeutul echipei de seniori de 9 ani și lucrează, în paralel, alături de naționala de seniori. Andrei Bălan a fost fotbalist de performanță și se ocupă acum de pregătirea fizică a baschetbaliștilor de la U-​​​Banca Transilvania

Participarea la eveniment este gratuită pentru toți juniorii Academiei U-BT. Așadar, ne întâlnim luni, de la ora 16:30, la Cluj Arena!

Parteneri