imagine articol

Declaratii conferinta de presa despre juniori

Mircea Cristescu: "Am incheiat sezonul 2012 - 2013 cu trei medalii de aur la U 15, U 16, U 17, una de argint la U 13, una de bronz la U18, si un loc patru la U 14. La nivel de juniori clubul nostru isi face foarte bine treaba in special datorita antrenorilor. Ne bucuram ca reusim sa fim in top la turneele finale. Suntem primul club din Romania care am inceput sa dezvoltam baschetul de la nivel de gradinita pana la juniori si seniori. Au inceput sa apara si alte cluburi care isi doresc acest lucru, incercam sa avem antrenri de cea mai mai buna calitate si am dovedit-o de-a lungul timpului. Duminica m-am bucurat aproape la fel de mult ca si in 31 mai 2011. A fost primul sezon in care am luat trei titluri de campioni la juniori. Pentru noi asta este energia care ne determina sa mergem la departe. Daca la seniori avem 1 la suta bucurie si 99 la suta probleme, la copii este invers, avem 99 la suta bucurii si 1 la suta probleme".

Horia Pascu: "A fost un sezon foarte lung, care a inceput in toamna si s-a incheiat abia acum cateva zile, un sezon in care am avut jucatori care au evoluat si la U15, U16 si la U 17. Din fericire pentru noi, am reusit sa castigam trei titluri nationale. Nu am fi putut obtine aceasta performanta fara ajutorul colegilor mei si a conducerii, care m-au sustiut si au fost alaturi de noi. Ma bucur foarte mult ca am reusit anul acesta sa aduc doua titluri, la U 15 si la U 16, si am imbunatatit performantele de anul trecut. Speram sa reusim si sezonul viitor sa tinem stacheta sus".

Razvan Cenean: "A fost, dupa cum zicea si colegul meu, un sezon lung, greu, cu multe dificultati. Daca la inceputul campionatului programul meciurilor era mai bine organizat, spre final din pacate s-au schimbat niste date si am ajuns in situatia sa avem competitii legate timp de 6 saptamani. Pentru unii jucatori, care au evoluat si la trei categorii de varsta, a fost foarte, foarte greu. Ma bucur ca am reusit ca obtinem aceste performante, au fost si accidentari de-a lungul sezonului, dar am trecut peste ele si, una pesta alta, consider ca a fost un sezon reusit. Imi pare rau ca nu am reusit sa ne pastram titlul la U 18, dar acolo a fost o situatie mai speciala. O mare parte dintre acesti juniori s-au antrenat la echipa mare si omogenitatea echipei la U 18 a avut de suferit. La U 17 ma bucura faptul ca am reusit al treilea titlul de campioni consecutiv, cu aceasta generatie. Aceasta categorie de varsta este prima generatie a clubului nostru, cu ea am inceput structura la nivel de copii si juniori. Ma bucur ca au confirmat si anul acesta. Speram ca sezonul viitor sa dezvoltam mai mult tinerii jucatori pentru colegul meu de la seniori, Dorin Pintea".

Parteneri