imagine articol

Cursuri de initiere in baschet

Clubul U-BT este un club de referință la nivelul baschetului juvenil național, cu cele mai multe titluri în cadrul Campionatelor Naționale de Juniori și cu cea mai complexă Academie de Baschet din România.
Pentru impactul și implicarea la nivel comunitar, clubul nostru a fost declarat club de utilitate publică, una dintre cele mai importante recunoașteri ale Guvernului României.

Nevoia copiilor de mișcare este una primordială, iar sportul contribuie fundamental la dezvoltarea fizică, mentală și socială a acestora. Baschetul este al doilea cel mai practicat sport din România iar prin natura lui dezvoltă aptitudini precum spiritul de echipă, mărește încrederea în sine, îmbunătățește capacitatea de a lui a decizii și previne comportamentele de dependență.

În fiecare an, clubul nostru organizează cursuri de inițiere în baschet, atât pentru cei care sunt interesați de practicarea unui sport pentru multiplele sale beneficii cât și pentru cei cu dorința de performanță. Antrenorii Academiei U-BT sunt prezenți în majoritatea cartierelor din Cluj-Napoca pentru a asigura proximitatea și accesul facil al copiilor către sport și către baschet.

Lista completă a sălilor de antrenament alături de antrenorii Academiei U-BT care îți desfășoara activitatea în fiecare locație în parte o puteți regăsi la secțiunea Inițiere - Antrenori.

Dă-ne de veste dacă vrei să îl aduci pe cel mic la baschet sau dacă încă nu te-am convins și te-ar ajuta mai multe informații. :)

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit