imagine articol

U-Banca Transilvania se deplasează în această etapă la Brașov

Baschetbaliștii noștri au revenit în țară și joacă în această etapă la Brașov. Meciul va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, la Sala “Dumitru Popescu Colibași”, cu începere de la ora 17:00. Jocul va fi transmis în direct la Digi Sport 3, Prima Sport 4, respectiv FRB TV. 

U-Banca Transilvania a reușit o victorie de senzație miercuri, în Italia. Trupa lui Mihai Silvășan a surclasat-o pe Trento cu 98-60, realizând scorul etapei. De asemenea, în premieră pentru EuroCup, un jucător din echipa noastră a primit distincția de MVP. Mai exact, Karel Guzman a impresionat în fața celor de la Dolomiti, izbutind 14 puncte, 12 recuperări și 5 pase decisive. 

Referitor la adversara noastră de sâmbătă, CSM Corona Brașov este una dintre revelațiile Ligii Naționale. Gruparea de sub Tâmpa a înregistrat 5 succese și 2 înfrângeri. Antrenați de Ionuț Bâscoveanu, brașovenii nu au mai pierdut de 5 meciuri, învingând-o ultima dată pe Laguna București cu 72-68. 

Până acum, Armin Cane este cel mai bun marcator al brașovenilor, cu statistici de 15.1 puncte, 3.9 pase decisive și 3.6 recuperări. Totodată, la Corona se mai remarcă fostul nostru pivot, Ousmane Barro, dar și Brandon Anderson. De menționat faptul că  CSM Corona a realizat acum două zile un transfer, aducându-l pe Jacoby Armstrong, un baschetbalist de poziția 4. 

Lideri și neînvinși în grupă, Richard și compania se vor întâlni pentru prima dată cu CSM Corona Brașov. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

"Jucăm cu o echipă în formă, care nu a pierdut în ultimele 5 etape. Sunt între primele echipe în clasament. Nu va fi ușor, deși pornim ca favoriți. Trebuie să fim concentrați și să jucăm un baschet de calitate pentru a ieși învingători."

Parteneri