imagine articol

Duel cu CSM Constanța, pentru un loc în finala Cupei României

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă, 17 februarie 2024, atunci când sunt programate semifinalele. Pentru un loc în ultimul act, U-Banca Transilvania se va lupta cu CSM Constanța, meciul fiind programat la ora 20:30. Duelul de la BTarena va fi transmis în direct la Digi Sport 4, precum și pe FRB TV. Cu începere de la ora 22:30, confruntarea va fi transmisă înregistrat și de către Prima Sport.

 

Baschetbaliștii noștri au reușit să se califice în semifinale după ce au învins-o joi seara, la Sala Sporturilor Horia Demian, pe CSO Voluntari. Meciul a fost unul echilibrat, în care ilfovenii au încercat să ne pună probleme până în ultimele minute. Alb-negrii s-au bucurat însă de prestații la înălțime din partea lui D.J. Seeley, Patrick Richard și Bryce Jones, pentru a obține victoria, scor 96-92.

 

În schimb, chiar în primul joc al turneului de la Cluj-Napoca, CSM Constanța a reușit să o învingă pe BC CSU Sibiu. Și această confruntare a fost una strânsă, însă apărarea dobrogenilor a făcut diferența. Drept dovadă, BC CSU Sibiu a putut marca doar 5 puncte în ultimul sfert și s-a recunoscut învinsă. Mai mult, Constanța a avut în americanii Bryan Griffin și Cedric Henderson principalii realizatori. În plus, vor conta în atacul constănțean Rolland Torok și Mario Lazăr, jucători care au îmbrăcat în trecut maioul grupării noastre.

 

Va fi prima întâlnire a sezonului între U-Banca Transilvania și CSM Constanța. În Liga Națională, trupa lui Dan Fleșeriu se află pe 7, cu un bilanț de 4 victorii și 7 eșecuri în TOP 10. Anterior, CSM a terminat prima fază a campionatului pe locul 5 în Grupa B. 

 

Cealaltă semifinală a Cupei României aduce față în față pe CSM CSU Oradea și Rapid București

HAIDE "U"
0

Parteneri